• 210 23 18 497
  • 697 92 92 403
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντήρηση Κλιματιστικού

Συντήρηση Κλιματιστικού

Η συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία του. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κάνουμε συντήρηση για λόγους υγείας. Μία από τις πιο γνωστές νόσους, που οφείλεται στην κακή συντήρηση των κλιματιστικών, είναι η νόσος των Λεγεωνάριων. Οφείλεται στο βακτήριο Legionella, το οποίο αναπτύσσεται κυρίως σε στάσιμα νερά, αλλά και στον πύργο ψύξης των κεντρικών συστημάτων κλιματισμού, καθώς και στα τοιχώματα των σωληνώσεων μεταφοράς νερού. Γι’ αυτό, μια φορά τον χρόνο, στην αρχή της θερινής περιόδου, θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης καθαρισμός των τοιχωμάτων και του πυθμένα των δεξαμενών αποθήκευσης νερού, καθώς επίσης και σχολαστικός καθαρισμός των δικτύων μεταφοράς νερού. Επίσης, επειδή οι τοπικές εσωτερικές μονάδες ανακυκλώνουν συνέχεια τον αέρα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο, εαν τα στοιχεία του κλιμα¬τιστικού είναι καθαρά, αποφεύγεται η μόλυνση του αέρα και οι δυσάρεστες οσμές. Έτσι, καλό είναι μια φορά τον μήνα να καθαρίζονται τα φίλτρα του αέρα σε χλιαρό ή κρύο νερό. Κάνοντας σωστή συντήρηση έχετε και οικονομικό όφελος. Και αυτό γιατί όταν το κλιματιστικό είναι βρώμικο, δυσκολεύται η συναλλαγή θερμότητας μεταξύ του μηχανήματος και του αέρα του χώρου, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η ποσότητα του κλιματισμένου αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αύξηση 30% με 35% στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο άσχετα εάν είχε λειτουργήσει κατά την προηγούμενη περίοδο

-διαφύλαξη της υγείας σας από πιθανές ιώσεις
-καθαρό εσωτερικό περιβάλλον
-σωστή λειτουργία και απόδοση του μηχανήματος
-εξάλειψη των μικροβίων και των βακτηριδίων
-μείωση της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος εώς και 30%
-αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων
-μείωση της στάθμης θορύβου


  • Item 1
  • Item2
  • Item 3
  • Item 4

Ησυντήρηση του κλιματιστικού είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας! Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας!.


© 2024 mitsi-afoi.gr. All Rights Reserved. Supported by NextLine