• 210 23 18 497
  • 697 92 92 403
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εταιρεία

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΗ Ο.Ε.

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΗ Ο.Ε.

Η εταιρία Αφοί Μήτση ΟΕ 

ασχολείται με τις τοποθετήσεις εξαερισμών παντός τύπου, οικιών, καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων με υπεύθυνο service, σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές και διεθνής προδιαγραφές.
Χάρη στην υποδομή και την τεχνογνωσία της συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους και κατατάσσεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εξέλιξης.
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με αυστηρές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.
Επίσης πρωτοπορεί προσφέροντας αξιόπιστο service υψηλών προδιαγραφών στην συσκευή σας ανεξάρτητα αν την αγοράσατε από την εταιρεία μας ή όχι.


ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΗ Ο.Ε.


ΧΟΝΔΡΙΚΟ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΩΓΩΝ

ΣΩΛΗΝΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η δραστηριότητα της εταιρίας «Αφοί Μήτση ΟΕ» περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις εξαερισμών παντός τύπου, οικιών, καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων με υπεύθυνο service, σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές και διεθνής προδιαγραφές.

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΗ Ο.Ε.

Λ. Δημοκρατίας 17 - Καματερό
Τηλ: 210 23 18 497
Κιν : 697 92 92 403
Κιν : 697 72 72 768
© 2024 mitsi-afoi.gr. All Rights Reserved. Supported by NextLine